Uz Ininu financijsku pomoć te angažman INA Kluba volontera, vukovarska Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ provodi projekt „Poboljšanje životnih uvjeta“ koji je jedan od 15 odabranih u sklopu Ininog natječaja Zeleni pojas 2015.

Vukovar, 13. svibnja 2016. – Uz Ininu financijsku pomoć te angažman INA Kluba volontera, vukovarska Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ provodi projekt „Poboljšanje životnih uvjeta“ koji je jedan od 15 odabranih u sklopu Ininog natječaja Zeleni pojas 2015.

Projektom „Poboljšanje životnih uvjeta“ za koji je Udruga Golubica osigurala sredstva preko Zelenog pojasa između ostalog uređuje se okućnica stambenog objekta u kojem Udruga pruža usluge organiziranog stanovanja u dvije stambene zajednice za svoje štićenike – osobe s intelektualnim oštećenjem. Uoči Međunarodnog dana obitelji koji se obilježava 15. svibnja, u realizaciju projekta uključio se i INA klub volontera: Inini volonteri pomogli su u finalizaciji uređenja objekta i okolnih zelenih površina, bojali ogradu i postavljali zaštitnu mrežu te se družili s korisnicima Udruge