U sklopu projekta Zeleni pojas dana 18. svibnja 2017. održana je zajednička volonterska akcija INA Kluba volontera i Udruge Zvončići iz Karlovca. U akciji je sudjelovalo 15 Ininih volontera (zaposlenika iPrograma Inine tvrtke kćeri Plavi tim) koji su zajedno s djelatnicima i štićenicima Udruge pripremali teren za budući „Senzorni park“, uređivali vrt te sudjelovali u kreativnoj radionici.

Udruga za djecu s teškoćama u razvoju Zvončići osnovana je s ciljem promicanja procesa integracije u društvenu zajednicu, razvitka i unapređenja kvalitete života djece s teškoćama u razvoju njihovih roditelja i obitelji. Projektom „Senzorni park“ koji je sufinanciran iz programa Zeleni pojas nastoji se osigurati kvalitetnije vrijeme čekanja kako djece na terapije tako i njihovih braće i sestara za vrijeme terapije. Projektom će se povećati kvaliteta života oko 300 djece, a kroz igru na otvorenom poboljšati i zdravstveno stanje djece s teškoćama u razvoju.

Predsjednica Udruge, Snježana Čop nakon završene akcije izjavila je:
„INA Klub volontera danas je nam pomogao u pripremi terena za postavljanje sprava na budućem „Senzornom parku“  – čistili smo teren i pripremali ga za realizaciju samog Senzornog parka – postavljenje sprava.  Ženski dio volonterskog  tima uređivao je vrt oko budućeg Senzornog parka – obrezivali su zelenilo i voćke te sadili cvijeće.
Volonteri su se upoznali s radom naše Udruge te su imali priliku obići naše terapijske prostore, upoznati i s izradom naših torti od kartona te podružiti se s našim štićenicima. Još jednom im zahvaljujemo na dolasku i druženju!“